Filter je keuze

Filtertype:

Paneelfilters

6 resultaten

Informatie over de paneelfilters van TOPS Luchtfilters

Als de luchtkwaliteit gegarandeerd moet zijn, is een goede luchtfilter onmisbaar. TOPS Luchtfilters heeft ruim 40 jaar ervaring.

Paneelfilters type TOPS Z/Line

Voordelig én met een groot filteroppervlak

Paneelfilters worden ook wel cassettefilters genoemd. Paneelfilters hebben compacte inbouwmaten, maar zorgen toch voor een groot filteroppervlak. Dit maakt ze tot ideale filters als de beschikbare ruimte beperkt is.

Filters met karton, staal of kunststof kader

Je kan de paneelfilters gebruiken in combinatie met een kader van karton, staal of kunststof. Ongeacht de keuze wordt het plissé filterdoek op een degelijke manier in het kader verlijmd. Aan de achterzijde zorgt een metalen gaaswerk voor optimale stevigheid.

TOPS levert paneelfilters met filterklasse G4. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook een hogere filterklasse leveren.

Standaardmaten uit voorraad leverbaar

TOPS Z/line paneelfilters worden standaard geleverd in filterklasse G4, maar desgewenst leveren we ook filterklasse M5-F8. Filters met diktematen van 22, 45 of 95 millimeter worden uit voorraad geleverd. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen geleverd. De glasvezel paneelfilters van TOPS zijn leverbaar met een dikte van 23 of 48 millimeter, maar ook in verschillende standaard buitenmaten.