Filter je keuze

Filtertype:

Tops specialist in WTW-filters

Op zoek naar WTW-filters voor woningen of bedrijven?

Contact opnemen
Contact opnemen

Je kunt bij Tops terecht voor WTW-filters van alle bekende merken, zoals Brink, Itho & Zehnder.

Tops WTW-filters

Specialist in WTW-filters

Tops Luchtfilters is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in luchtfilters. Hiermee bedient Tops zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met de internationale webshops, gericht op de consumentenmarkt, is Tops Luchtfilters marktleider in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In deze 40 jaar heeft Tops Luchtfilters erg prettig samengewerkt met onder andere installateurs, woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Bij Tops kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment WTW-filters. Tops is een vooruitstrevende fabrikant en levert standaardafmetingen direct vanuit eigen magazijn. Een snelle service wordt steevast gecombineerd met scherpe prijzen.

Huismerk Tops

In de luchtfilterbranche is een grote diversiteit aan kwaliteit. Om de kwaliteit van luchtfilters volledig in eigen hand te hebben, heeft Tops Luchtfilters een huismerklijn uitgebracht. Hierdoor zijn van alle WTW-units Tops huismerk filters verkrijgbaar.

Daarnaast leveren wij van een groot aantal merken de originele filters. Hierdoor kunnen we aan alle wensen voldoen.

Is het WTW-filter wat je zoekt nog niet beschikbaar? Dan kan Tops dit filter uiteraard op maat gaan produceren en vervolgens uit voorraad gaan leveren.

Meest bekende WTW-filter merken

Zehnder

Brink

Itho

Vent-Axia

AWB

Vaillant

J.E. StorkAir

Agpo Ferroli

WTW-filters nodig voor een project?

Contact opnemen

WTW-filters voor woningen of bedrijven

Bedrijfsmatig op zoek naar WTW-filters? Bij Tops ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment, kennis van zaken en natuurlijk scherpe prijzen. Tops levert alle bekende merken WTW-filters en kan je altijd passend adviseren over de juiste toepassing.

 

Energieverbruik beperken

Is je woning uitgerust met een systeem voor gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning (WTW)? Dan heb je een ideaal systeem in huis voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De verbruikte lucht wordt uit de ruimte gezogen, tegelijkertijd wordt frisse buitenlucht aangevoerd. De warmte uit de afgezogen lucht wordt overgebracht op de verse lucht en gaat dus niet verloren. Een WTW-systeem helpt zo het energieverbruik te beperken.

Effectief op de achtergrond

WTW-filters zorgen voor frisse lucht, maar dan zonder koude ‘tocht’ of voelbare luchtstroom. Een WTW-systeem is dus vooral effectief op de achtergrond. Omdat alles aan slijtage onderhevig is, moeten ook luchtfilters na verloop van tijd worden vervangen. Wacht daar niet te lang mee, want dat voorkomt extra onderhoud en verzekert een optimaal binnenklimaat en rendement.

 

Vrijblijvend advies

Mede vanwege het grote aanbod bestaat er veel onduidelijkheid over luchtfilters. Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, of wil je een specifiek filter tegen een scherpe prijs bestellen? Tops kan vrijwel alle standaardafmetingen direct uit eigen voorraad leveren. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen op bestemming. Vanwege de grote voorraden werkt Tops veel samen met installatiebedrijven, woningbouwcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Particulieren bestellen eenvoudig en snel in onze webshop.