Filter je keuze

Filtertype:

Luchtfilters voor de Luchtvaart

Luchtfilters voor de Luchtvaart

Om passagiers een aangename reis te bezorgen, is het belangrijk om van vliegveld tot vliegtuig alles goed te ventileren.

Vliegtuigen hebben zelf veel uitstoot en produceren grote hoeveelheden ultrafijnstof. Een vliegtuig produceert bij het opstijgen zelfs zo veel ultrafijnstof, dat het gelijk is aan één miljoen vrachtwagens.

Om te voorkomen dat passagiers op het vliegveld klachten ontwikkelen is het belangrijk dat de lucht, die rijk is aan fijnstof, goed gefilterd wordt. Wat ook belangrijk is, is dat het vliegtuig tijdens de vlucht constant gefilterd wordt. Er wordt in een vliegtuig altijd gebruik gemaakt van speciale HEPA-filters. Tijdens een vlucht wordt elke drie minuten de hele cabine voorzien van schone lucht.

Door de hoge uitstoot van vliegtuigen zijn er hoge eisen verbonden aan de kwaliteit van de binnenlucht. In tegenstelling tot andere branches wordt er bij de luchtvaart bijna exclusief gebruik gemaakt van HEPA-filters. Dit betekent dat er geen gebruikt wordt gemaakt van de ISO 16890 norm, maar de EN1822 norm. Deze norm is exclusief voor filters met een nog hogere efficiency. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Heb je vragen? Sven helpt je graag met professioneel advies.
Stuur een e-mail of bel naar 040 – 204 54 06.

Indrukwekkende cijfers

TOPS Luchtfilters staat iedere dag voor je klaar. Met een aantal cijfers krijg je een overzicht van wie TOPS is.


 • 40
  +

  Jaar ervaring


 • 100000
  +

  Producten op voorraad


 • 2500
  +

  Filters per dag verzonden


 • 25
  +

  Specialisten in dienst