Filter je keuze

Filtertype:

Luchtfilters voor woningen

In veel woningen en met name nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van ventilatiesystemen. Een van de veelvoorkomende systemen is een unit met warmteterugwinning.

Luchtfilters voor Woningen

TOPS heeft veel ervaring en kennis op het gebied van woningventilatie. Wij voeren een kwalitatief en groot assortiment, waarvan veel filters ook uit voorraad leverbaar zijn. Door de goede samenwerkingen met verschillende partners kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en je altijd van het juiste advies voorzien. Onze snelle service wordt gecombineerd met scherpe prijzen.

Duurzaam ventileren

Het meest duurzame ventilatiesysteem maakt gebruik van warmteterugwinning (WTW). De verbruikte lucht die uit de woning wordt gezogen brengt de koude buitenlucht die wordt aangevoerd op temperatuur. Een WTW-systeem helpt energieverbruik te beperken, er gaat geen kostbare warmte uit de woning verloren.

WTW-filters houden fijnstofdeeltjes van buiten tegen en zorgen voor schone lucht in huis. Door het ventilatiesysteem goed in te stellen gebeurt dit zonder koude ‘tocht’ of voelbare luchtstroom. Een WTW-systeem is dus vooral effectief op de achtergrond. Luchtfilters moeten worden vervangen als ze verzadigd zijn. Tijdig vervangen voorkomt extra onderhoud en garandeert een optimaal binnenklimaat en rendement.

TOPS advies en snelle levering

Er is veel verschil in aanbod van luchtfilters. Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, of wil je een specifiek filter tegen een scherpe prijs bestellen? TOPS kan vrijwel alle standaardafmetingen direct uit eigen voorraad leveren. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen op bestemming.

Voor particuliere klanten heeft TOPS een webshop ingericht.

Heb je vragen? Sandra helpt je graag met professioneel advies.
Stuur een e-mail of bel naar 040 – 204 54 06.

Indrukwekkende cijfers

TOPS Luchtfilters staat iedere dag voor je klaar. Met een aantal cijfers krijg je een overzicht van wie TOPS is.


 • 40
  +

  Jaar ervaring


 • 100000
  +

  Producten op voorraad


 • 2500
  +

  Filters per dag verzonden


 • 25
  +

  Specialisten in dienst