Filter je keuze

Filtertype:

Luchtfilters voor woningen

In veel woningen en met name nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van ventilatiesystemen. Een van de veelvoorkomende systemen is een unit met warmteterugwinning.

Luchtfilters voor Woningen

Een systeem met warmteterugwinning is een duurzaam ventilatiesysteem. De verbruikte lucht in de woning wordt uit de ruimte gezogen, tegelijkertijd wordt er frisse buitenlucht aangevoerd. De warmte uit de afgezogen lucht wordt overgebracht op de verse lucht en gaat dus niet verloren. Een WTW-systeem helpt zo het energieverbruik te beperken.

 

 

TOPS heeft veel ervaring en kennis op het gebied van woningventilatie. Hierdoor is er een kwalitatief en groot assortiment, waarvan veel filters ook uit voorraad leverbaar zijn. Door de goede samenwerkingen met verschillende partners kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en je altijd van het juiste advies voorzien. Een snelle service wordt steevast gecombineerd met scherpe prijzen.

WTW-filters zorgen voor schone lucht. Door het ventilatiesysteem goed in te stellen gebeurt dit zonder koude ‘tocht’ of voelbare luchtstroom. Een WTW-systeem is dus vooral effectief op de achtergrond. Omdat alles aan slijtage onderhevig is, moeten ook luchtfilters na verloop van tijd worden vervangen. Wacht daar niet te lang mee, want dat voorkomt extra onderhoud en verzekert een optimaal binnenklimaat en rendement.

Mede vanwege het grote aanbod bestaat er veel onduidelijkheid over luchtfilters. Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, of wil je een specifiek filter tegen een scherpe prijs bestellen? TOPS kan vrijwel alle standaardafmetingen direct uit eigen voorraad leveren. Buitenstandaard afmetingen zijn binnen 5 werkdagen op bestemming.

Voor particuliere klanten heeft TOPS een webshop ingericht.

Heb je vragen? Sandra helpt je graag met professioneel advies.
Stuur een e-mail of bel naar 040 – 204 54 06.

Indrukwekkende cijfers

TOPS Luchtfilters staat iedere dag voor je klaar. Met een aantal cijfers krijg je een overzicht van wie TOPS is.


 • 40
  +

  Jaar ervaring


 • 100000
  +

  Producten op voorraad


 • 650
  +

  Filters per dag verzonden


 • 22
  +

  Specialisten in dienst