Filter je keuze

Filtertype:

Publieke ruimtes

Heb je vragen? We helpen je graag met professioneel advies.

Contact opnemen
Contact opnemen

Heb je vragen? Sven helpt je graag met professioneel advies.
Stuur een e-mail of bel naar 040 – 204 54 06.

Luchtfilters in publieke ruimtes

Bezoekers de ultieme beleving bieden, is vaak het doel in een publieke ruimte. De ruimte moet niet bekend staan als plek waar mensen niet graag naartoe komen vanwege de luchtkwaliteit.

In theaters, bioscopen of de horeca draait het om beleving. Een goede luchtkwaliteit draagt hieraan bij. Daarnaast zorgt een goede luchtkwaliteit ervoor dat bezoekers langer in dezelfde ruimte blijven. Bovendien is de luchtkwaliteit in onder andere scholen en de kinderopvang erg belangrijk, omdat hier de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Niet alleen qua kennis, maar ook zeker als het gaat om de gezondheid.

Iedere ruimte heeft zijn eigen eisen en andere filters die erbij passen. Voor een aantal publieke ruimtes, hebben wij extra informatie verzameld. Als je naar een van bovenstaande ruimtes gaat, kan je direct zien welke filters veelal gebruikt worden en hoe de keuze voor de filters tot stand is gekomen.

Staat jouw toepassing er niet tussen of wil je meer informatie over een van de publieke ruimtes? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Je filter zelf samenstellen? Alles is mogelijk bij TOPS Luchtfilters

Contact opnemen

Indrukwekkende cijfers

TOPS Luchtfilters staat iedere dag voor je klaar. Met een aantal cijfers krijg je een overzicht van wie TOPS is.


 • 40
  +

  Jaar ervaring


 • 100000
  +

  Producten op voorraad


 • 2500
  +

  Filters per dag verzonden


 • 25
  +

  Specialisten in dienst